У Канаді аграрії вивели унікальний сорт перцю із шоколадним присмаком. Від інших сортів перцю цей відрізняється оригінальним кавовим смаком і ароматом, а його м’якоть набагато солодша, ніж у традиційних плодів перцю.



Так званий «шоколадний перець» вирощують у теплицях, а компанія позиціонує його як продукт преміум-класу, який не купиш на прилавках супермаркетів. При цьому, за словами виробників, кількість корисних речовин у перці збережено: солодкий перець містить велику кількість вітаміну С і рідкісний вітамін Р, який сприяє засвоєнню аскорбінової кислоти, що робить його відмінним засобом для профілактики серцево-судинних захворювань.

— Ми намагаємось перетворити перець на щось оригінальне, додати «родзинку» в його смак. Наш перець не тільки відрізняється кольором, а й має неповторний смак, та ідеально підходить гурманам, які люблять експериментувати, — розповів представник торгової марки Healthy Foods Джон Князєв.

Фото: freshplaza.com